Houten letters

houten-letters-kinderkamer-niels

Om de kinderkamer extra aan te kleden en persoonlijk te maken, kan je kiezen voor het aanbrengen van houten letters bewerkt met behang. Met de behangletters van Mijnkinderkamer.nl haal je een item in huis dat je helemaal naar eigen wens hebt samengesteld en dat je dus perfect kunt afstemmen met de rest van de kinderkamer. Mijnkinderkamer.nl heeft houten letters in twee formaten: 12 cm hoog en 20 cm hoog. De letters worden gesneden met een laser en zijn super strak en splintervrij. Ze zijn ook heel licht van gewicht en kunnen dus heel veilig worden opgehangen aan de deur of muur, zonder dat de kans bestaat dat ze eraf zullen vallen.

letters-eva

De houten behangletters van 12 cm hoog zijn heel geschikt om bijvoorbeeld op de deur van de kinderkamer te plakken. Of op de zijkant van de commode of het ledikantje. De letters van 20 cm hoog zijn erg leuk voor op de muur. Ze maken echt een statement in de kamer. Bovendien raakt je kindje al vroeg vertrouwd met de letters van zijn / haar naam.

Tenslotte kunnen de houten letters aan de achterzijde worden voorzien van dubbelzijdig tape zodat ze direct klaar zijn om te worden opgehangen op de muur.

Bij het samenstellen van de letters kun je kiezen uit heel veel voorbeeldnamen. We hebben er heel veel op de site staan, maar wil je toch net een iets andere combinatie, dan kan dat ook. Kies uit ons overzicht van de totale collectie. Maar is zelfs dat nog niet voldoende, dan hebben we vaak nog andere kleuren behang waarmee we vast wel tot een mooi eindresultaat kunnen komen. Neem contact met ons op via info@mijnkinderkamer.nl en informeer naar alle mogelijkheden.

letters-jennifer

Begin hier met het samenstellen van jouw letters!

houten-letters-20-cm-wander

 

houten letters, , naamletters,

Mijnkinderkamer.nl
Julianalaan 37 3761DB Soest tel: 06-21292442
email: info@mijnkinderkamer.nl KVK 55241182 BTW: 1457.72.834.B02

Copyright © 2009-2018 Mijnkinderkamer.nl | Alle rechten voorbehouden.