Behangboom personaliseren

Het personaliseren van een kinderkamer is misschien wel het allerleukste deel van het inrichten.
Ben je bezig met het aankleden van een babykamer? Of is je kleintje misschien alweer toe aan een grote jongens- of grote meisjeskamer? Met het aankleden van de kamer kan je snel een hele andere sfeer neerzetten die past bij de leeftijd van jouw kindje. Heb je gekozen voor een behangboom op de babykamer met zacht roze of zacht blauwe blaadjes? Haal dan bijvoorbeeld de blaadjes eraf en vervang ze door een nieuwe set van groene, rode, gele en blauwe bladeren. De keuze is enorm en zo past je je behangboom altijd bij de rest van de aankleding van de kamer. Losse bladeren bestel je hier: https://mijnkinderkamer.nl/nl/producten/extra-s-bij-boom-en-tak/artikel/535-set-van-18-bladeren

behangboom

Nieuwe houten letters

Vandaag voegen we weer veel nieuwe fotoś toe van bewerkte houten letters die wij afgelopen tijd hebben gemaakt.
Wil jij nu ook dit soort letters hebben, bijvoorbeeld voor op de deur van de kinderkamer, of boven de commode? Neem dan contact met ons op via info@mijnkinderkamer.nl. Samen bespreken we je wensen en maken we de letters precies naar jouw wensen. 
IMG 5020

Houten letters in de kinderkamer

De naam van je kindje boven het bedje of op de deur is niet alleen leuk en kleurrijk, maar ook nog eens leerzaam voor je kindje.
Al vroeg in zijn / haar leven raakt je kind vertrouwd met de vormen van de letters van de naam. Als je kind eenmaal toe is aan het leren lezen, zal het ook niet verbaasd zijn over de letters van de naam. Leuk en leerzaam dus.

Fb letters nieuw 3

Knutselboom

Vanaf nu hebben wij bij Mijnkinderkamer weer een nieuw soort behangboom: de Knutselboom! Kies hierbij jouw favoriete behangboom uit en bestel hem in de kleur van jouw keuze. Er zijn 6 verschillende kleuren waarin we de bomen maken. Je ontvangt bij de behangboom vervolgens nog 90 witte blaadjes. De behangblaadjes kun je nu samen met je kindjes versieren, zodat er echt een unieke boom ontstaat!

Deze knutselboom is ook geweldig voor bijvoorbeeld een kinderopvang / creche. Laat ieder kind een paar blaadjes versieren en zo maak je met elkaar een unieke decoratie voor op de muur. De kinderen zullen zich hierdoor nog meer thuis voelen, onder hun zelfgemaakte boom.

Bovendien ontvang je bij iedere behangboom van Mijnkinderkamer.nl een gratis zakje 3D vlinders naar keuze! Kies maar uit.

behangbomenmetverve04

Mijnkinderkamer.nl
Julianalaan 37 3761DB Soest tel: 06-21292442
email: info@mijnkinderkamer.nl KVK 55241182 BTW: 1457.72.834.B02

Copyright © 2009-2018 Mijnkinderkamer.nl | Alle rechten voorbehouden.